BROODJE EURO AMERSFOORT

Recentebeoordeling


5 sterren uit 28 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje Euro Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 16:36 Zeer verzorgd lekker verse broodjes
16 dec 2021 om 15:03 Zoals altijd zeer snel bezorgd ( 10 min) en de broodjes waren heerlijk vers. Erg aardige bezorger en denkt met je mee
15 dec 2021 om 15:08 Recommended
12 jul 2021 om 11:34 Lekkere verse broodjes, ze waren nog warm. Snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.
8 jul 2021 om 14:47 Matig beleg en broodjes zelf waren wel lekker.
27 mei 2021 om 15:10 heerlijke broodjes !
20 mei 2021 om 21:06 Goede kwaliteit! Heerlijke, verse, knapperige pistoletjes. Goed beleg! Belden zelfs of ze een kwartiertje eerder mochten leveren. Zeker voor herhaling vatbaar!
1 apr 2021 om 13:50 Zelden zo’n prettige meedenkende bezorging gehad. Uitstekende broodjes, gaan we zeker vaker doen.
11 feb 2021 om 21:54 I.v.m. last minute bezoek, heb ik hier weer besteld. Eten was erg snel bezorgt en de broodjes waren lekker vers. Zeker vaker voor herhaling vatbaar.
9 feb 2021 om 11:54 Terwijl ik flinke vertraging door de sneeuw verwachtte, was de bezorging zeer netjes op tijd. Bezorger was vriendelijk en beleefd. Eten was lekker!